Vem är jag...

På nattklubben?

Den som dansar! Älskar att dansa. Och om Beyoncé kommer på hamnar jag i någon sorts trans haha. Skojar inte.

Vid matbordet?

Den som sitter helt uppslukad av maten. Såvida jag inte har en väldigt intressant bordsgranne eller en väldigt intressant konversation, då kanske min uppmärksamhet kan vändas haha.

På stranden?

Den som ligger med en bok för ansiktet- har troligen somnat efter jag läst den i 15 min typ. Böcker är som sömnmedel för mig, oavsett hur bra den är.

På efterfest?

Oj den som vill hem!! Hatar att vara ute onödigt sent haha. Jag är en mormor redan ja. Nej men har en väldigt legit anledning- kan inte sova längre än till 08:30, oavsett när jag går och lägger mig.

I klädbutiker?

Antingen ögonscannar jag allting eller så går jag runt och tar på precis allt, beror på vilken butik.

Hemma hos andra?

Hoppas att jag tar för mig men samtidigt är ödmjuk och artig haha. Själv hatar jag när folk är hemma hos en och är helt hjälplösa så tror inte att jag själv är det haha. Men spelar såklart roll hos vem det är.

I sängen?

Öh på vilket sätt menar du det här haha...? Okej nej men man får INTE sitta i min säng med jeans, tycker det är så äckligt av någon anledning. Det är helt ok om det är bra bäddat så att jeansen inte nuddar där jag faktiskt ska sova, är det här en konstig grej haha?

På flygplatsen?

Den som alltid springer runt och har missat flyget/bussen/tåget/incheckningen. :))) Förra året missade jag mitt flyg från London till Paris, en vecka senare missade jag mitt tåg från Nice till Paris, och i år boardade jag 1 minut innan den stängde från Chamonix till Paris haha. Gud det ligger typ en förbannelse över alla mina resor till Paris?? Hjälp hur ska det gå i påsk...

I ett förhållande?

Med tanke på att jag aldrig varit i ett riktigt förhållande kan jag inte svara på detta (gråtande-floder-emojiin)

  • Profil

Gillar

Kommentarer

lineleknesund
lineleknesund,
Så fine bilder!!
nouw.com/lineleknesund
frejasettergren
IP: 82.99.3.229