Trender & Stiltips

Jag har världens dille på guldiga, stilrena men ändå speciella örhängen just nu. Köpte de jag har på mig för ett tag sen, och de andra i tisdags från & Other Stories. Det är så snyggt med en simpel outfit- typ jeans och t-shirt + ett par coola örhängen. Gillar även den här trenden med öppna, "over-the shoulder" skjortor. Jag har lånat pappas skjortor och så drar jag bak skjortan för att få det sådär. Skitsnyggt när man går ut och vill känna sig sexig, edgy, trendig, men samtidigt avslappnad!

Hade bara en lektion idag, sen fick jag skjuts hem för att Emil hade sin bil- så skönt! Har inget brådskande plugg och solen tittar fram, underbart! Och juste sen fick jag hem ett paket från Foodspring med grejer jag är SÅ taggad på att prova= riktigt bra dag. Nu väntar jag på att mina trådlösa lurar ska ladda färdigt så jag kan gå o träna, puss!

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Tennare
Tennare,
De örhängena du har på dig, så sjukt snygga 😍
nouw.com/tennare
frejasettergren
frejasettergren,
hannawiman
hannawiman,
Hej! Just nu håller jag på med ett projekt, har därför ställt en fråga på min blogg kring det som jag gärna skulle vilja att du svarar på om du har tid. Kram
nouw.com/hannawiman