Touch down Paris

Ugh dör för bilden med den gröna väskan på! Tidningen, växten, retroglasögonen, väskan! Får sån Paris-vintage-känsla. Och när man talar om trollen... Touch down Paris!!! Haha ni som läser detta är up for a story. För någora timmar sedan var jag säker på att jag aldrig skulle komma fram till Paris, att jag skulle behöva stanna kvar i Chamonix. Om ni inte har något viktigare att göra så kan ni läsa denna komiska (tyspiskt-Freja) historien:

Väckarklockan ringer 05:00, min buss ska gå 45 minuter senare.

Jag vaknar av mitt alarm, och tror att jag klickar på snooze.

05:40 väcker pappa mig, "skulle inte din buss gå 45?". Helvete.

Aja jag får ta en taxi helt enkelt. Ringer ca alla taxibolag i hela Mont Blanc trakten, ingen är öppen.

Går till tågstationen i hopp om ett mirakel, det kanske går någon extra buss eller så står det någon taxi där? Nope.

MEN en schysst busschaffis som bara står där och inte har något att göra skjutsar mig o pappa till en rondell där han säger att jag kan pröva att lifta till Geneve.

Jag ställer mig alltså i snö och slask, pappa går o väg o gömmer sig så att chansen blir större för mig haha.

Står där i kanske 25 minuter (det regnar). Två bilar har stannat men ska inte till Geneve. Ger nästan upp men så stannar det en till bil. De ska till flygplatsen! Jag får hoppa in.

Pratar i telefon med pappa och han springer för att se registreringsnummret på bilen haha. Det är alltså två män i bilen så både jag och pappa är ju rätt så nervösa.

Det visade sig vara från Californien, sonen bor i Chamonix och har fått besök av sin pappa som han nu ska släppa av på flygplatsen. De var verkligen hur snälla som helst (men pappa ringde fortfarande var 10e minut och jag kollade på varenda vägskylt). De ringde till och med Air France och bad dem att checka in och vänta på mig!

Virrar runt lite på flygplatsen, tacklar typ alla i security och slänger fram min väska så att de anställde börjar asgarva, och alla bakom mig i kön muttrar förargat. Kom 1 minut innan de stängde boardingen. Wow.

  • Inspo

Gillar

Kommentarer

charlotteahnmark
charlotteahnmark,
Hahah typisk Freja story😂😘
nouw.com/charlotteahnmark
frejasettergren
frejasettergren,
Typ ingen som känner mig blev ju förvånad haha
nouw.com/frejasettergren
hannakempe
hannakempe,
ÄLSKAR DETTA
nouw.com/hannakempe
frejasettergren
frejasettergren,
Hahah <333 Saknar din blogg!
nouw.com/frejasettergren