To do in Paris

Okej så denna är ju självklar haha- La tour Eiffel. MEN, jag skulle rekommendera att gå bort lite från själva platsen under tornet och få finare bilder ;). Jag har bara åkt upp en gång och då var jag nära på att dö av svindel, kan inte säga att jag verkligen rekommenderar det- man vill ju åka upp någonstans där själva Eiffeltornet syns, som Pariserhjulet eller Triumfbågen!

Eller Pompidou byggnaden! Här får man en glimt av Eiffeltornet. Pompidou är en helt crazy-looking byggnad som kan liknas med kulturhuset i Stockholm. De har allt möjligt, utställningar, pyssel, filmvisningar, cafee, biblotek osv. Högst upp finns en restaurang som är dyr men bjuder på en fin utsikt :)

Picasso muséet! Jag gick hit i höstas och vill nästan tillbaka. Har förut undrat hur knäppa tavlor kan vara så HIMLA värdefulla och det undrar jag kanske lite fortfarande men när jag såg de kunde jag i alla fall hålla med om det, dessa är verkligen värda all uppskattning. Dessutom är det gratis och ligger i Marais- favvo stället.

Oberkampf/Bastille. Hit tror jag få åker till om man bara är i Paris en kort stund, och jag förstår lite varför. Om man inte går på de rätta gatorna så kan det vara lite tråkigt, men nästan all street-art jag fotat ligger här, så keep on looking.

Gillar

Kommentarer

Selmaas
Selmaas,
Åh, vad härligt det ser ut!
nouw.com/selmaas
sofia
,
vad har du för kamera?
frejasettergren
frejasettergren,