The jungle box

Det här kan vara den bästa boxen Glossybox någonsin gjort! Sjukt snygg, och SJUKT bra innehåll. Verkligen allt man behöver inför stranden! Och den enda produkten som var liten var highlightern och den där kommer ändå räcka länge. Man fick alltså:

- Ett full-size torrshampo från Maria Nila (har inte testat ännu men luktar fett gott och torrshampo behöver man alltid)

- Aftersun lotion från Monuspa, sjukt behövligt i sommar och perfekt storlek för en veckas semester eller så. Tänker spara denna till Marbella och använda en större nu :)

- Banana setting pouder från Bella Pier. Blev så glad av denna, var precis vad jag behövde! Mitt setting puder från MAC börjar ta slut och tycker faktiskt detta är bättre, det ljusar upp mer och håller längre!

- "Glow milk" från The beauty crop. Har haft denna några gånger nu och jag gillart! Liiite för mycket glitter för min smak, gillar när det bara är glow och inga bitar lixom, men inget jag stör mig på för mycket.

- Multi purpose balm från The body shop. Det här har jag inte heller testat ännu men luktar såså gott! Och diggar att det bara är fyra ingredienser. Kommer typ använda det på ställen jag är väldigt torr.

Signa upp på Glossybox här . :) Och testa ifall min kod "FREJA20" fortfarande funkar vettja! Puss

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229