Svar på frågor

Hej, kan du inte göra fler hauls! tex visa allt du köpt sen du kom till paris?

Jo det kan jag göra! :) Men är det så kul att de plagg oså bara liggades på sängen/golvet? Eller ska jag samla alla bilder när jag bär nya plagg?

Kan du börja visa mer dina outfits? älskar din stil <3

Tack så mycket <33 Jag ska försöka ta fler outfitbilder!
Hej, älskar din blogg!! Vilken är din absoluta favoritrestaurang i Paris? Ska åka dit i vår :DD

Pink Mamma hehe... De har faktiskt allt. Sköna servitriser, asfin lokal, sjukligt god mat och rimliga priser!

Det känns som du känner så himla många som bor i Paris, hur kommer det sig? Eller vilka är det haha? Känns som jag läser nya namn i bloggen hela tiden haha. Kram!

Haha jaa jag förstår att det är förvirrade kanske. Nej men känner Allis, Hanna och Lovisa sen tidigare från Paris, de gick SSP året innan mig. Och så bor de med Emelie jag lärt känna nu. Sen känner jag Clara från familjekompisar typ, och hon har varit au paire sen i höstas. Sen känner Steffie Julia sedan innan, som också känner Lovisa och Allis o det gänget. Sen har vi lärt känna en tjej från Amsterdam via vår franska kurs vi gick. Men det är sjukt många svenskar i Paris så det blir lätt så!

Hej, älskar din blogg, så härlig! Tänkte fråga dig eftersom att du gått SSP och kanske har lite koll:) Funderar på att börja där i tvåan, verkar så himla roligt! Undrar bara om man kan ta CSN lån för att betala skolan? Och det kanske är lite privat men om du vill, ungefär hur mycket kostade hela året i Paris för dig? Förstår om du inte vill dela med dig men hade varit bra att veta, så jag frågar i alla fall! Kram

Hejhej, tack tack <33 Jag vet faktiskt inte om man kan det... Testa att maila SSP, de vet 100%. Men man får iaf 60% av skolavgiften från Stockholms stad! Jag kan svara på det, förstår att det hjälper :) Jag spenderade ungefär 4000kr fickpengar i månaden. Men man kan verkligen leva på (lite) mindre eller mycket mer såklart haha. Det varierade jättemycket på elev till elev.


  • Q&A

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Samla alla bilder när du bär nya plagg<3
nouw.com/kellyericsson
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej svejs. Jag är en tjej med Asperger syndrom. Spana gärna in min blogg, läs om Asperger, kommentera och tipsa andra om mig. Jag vill att fler och fler ska få upp ögonen för hur det är att leva med en diagnos. Aspergers syndrom är ingen sjukdom som man kan bli frisk ifrån likt feber eller förkylning. Det jag har är en diagnos en funktionsnedsättning, vilket jag föddes med och också kommer att dö med. Följ gärna mitt liv i vardagen med allt vad det innebär och en diagnos som heter Aspergers syndrom. Ha det fint. Kram Josephine

nouw.com/mynameisjossan
Emelie
,
Alltså wow vad fina bilder du tar.. DRÖM ju!! en fråga: vilket läppstift använder du? det röda alltså