Svar på frågor - Hudvårdsrutin & smink

Innehåller affiliate-länkar

Alltså wow vad fina bilder du tar.. DRÖM ju!! en fråga: vilket läppstift använder du? det röda alltså

Tack så jättemycket <33 Jag använder ett som heter "Bossy" från Colourpop , och så en läppenna från Makeup Store som heter "Russian" :) Köpte båda dessa för år och dar sedan, alltså seriöst när jag var typ 14 år, men de funkar fortfarande superbra!! Kan verkligen rekommendera Colourpops läppstift, de är ju superbilliga och jätteåterfuktande, de blöder inget och sitter jättebra.

Vart kommer din jacka ifrån? kram

Den kommer ifrån & Other Stories, puss.

Ååååh vad heter vintagebutiken? Ser ju fantastisk ut!

Alltså är så dumt men jag kollade inte vad den hette, men den ligger antingen på rue de la tour d'Auvergne eller rue Condorcet, bägge i 9onde, nära rue Martys. Nästa gång jag går förbi ska jag skriva vad den hette!

Hej, vart är den grön-randiga tröjan ifrån? så fin!

Den är second hand ://

WOW vilken hy du har!! Kan inte du snälla visa vilka hudvårdsprodukter du har, samt visa din sminkrutin (foundation??) Vore så uppskattat!! puss

Tack!! Jo det kan jag såklart, men vill ändå säga att jag tror att hyn är superindividuell och att den inte blir på ett visst sätt bara för vilka produkter man använder. Vad man äter är också viktigare tror jag. Min hy blev jättesnabbt bättre när jag kom hem från min franska värdfamilj och slutade äta så mycket socker, ost och mjölk till exempel.

När det kommer till min hurdvårdsrutin:

- Tvättar ansiktet med Emma S ansiktstvätt , och typ 1 gång i veckan med denna ansiktsborste. Har läst att man inte ska borsta för ofta för att då förstör man hyn.

- Sen använder jag detta ansiktsvatten .

- Sen använder jag denna dagkräm (älskar den! Gurkan gör det så fräscht) och denna nattkräm .

- Ca var tredje natt använder jag denna olja . Den sjunker snabbt in i huden. Var inte rädd för att ibland använda oljor även om du har fet hy, du överproducerar olja i ansiktet för att hyn känner att den har för lite av det så om du använder olja på ansiktet kommer hyn så småningom producera mindre.

- Ibland, typ var tredje dag kanske, använder jag detta serum. Som ung ska man inte ta för mycket serum det är bara onödigt!!

När det kommer till min sminkrutin:

Använder ingen fondation eller någon form av BBkräm, mest för att jag inte orkat köpa någon haha, och de jag testat tycker jag inte är bra. Jag tar bara concealer (denna från Nudestix , som har massa bra grejer i sig också!!) under ögonen och runt mina näsborrar där jag alltid alltid är röd... Ibland har jag lite "spots" i pannan som jag täcker också. Men that's it. Just nu har jag haft väldigt tur med min hy! Har blivit bättre på att inte peta och ta på den, tror det har hjälpt!

Tar i och för sig ganska ofta den här BUS:en i ansiktet, med hjälp av den ser jag lite brunare och fräschare, och man får inga finnar av den! Det är typ som en fuktkräm som man blir liite brunare av. Man får låta den verka några timmar bara.

Juste och få i dig gurkmeja (tillsammans med svartpeppar, annars funkar det inte)!! Det är superduper bra för hyn. Jag har en mix av gurkmeja, ingefära och svartpeppar som jag gör varm choklad av ibland, (det+kakao+havremjölk+agavesirap) eller heller ned i sötpotatisgryta.

Men på den här bilden (där jag fick frågan) har jag såklart bronzer och highlighter också!! Eller juste brukar använda min olja på kindbenen som en highlighter, det blir mycket snyggare än all sån glittrig skit som finns ute haha. Min bronzer är denna , som också blir som ett rouge. Som contour och puder använder jag denna .


Det här blev väldigt långt men säg till om ni uppskattar sånt här, brukar ju inte gå in i detalj på smink och sånt, men kan absolut göra det mer. Puss puss

  • Q&A

Gillar

Kommentarer

Lonnelsa
Lonnelsa,
Vilket glow!
nouw.com/lonnelsa
frejasettergren
frejasettergren,