SSP inspark & klassen

​Jag längst till höger på väg ner från baren efter att ha dansat Single Ladies hahah. Thanx Alice för att du hjälper mig..

Från insparken (som lika gärna kunde vart en utspark haha) i fredags. Folk var så jäkla snygga men tog bara en bild på mig (som ett försök till Beyonce) och "Jay Z" då det skulle blivit för många annars haha. Sjukt jäkla kul var det i alla fall. Jag ska säga er att fler härliga, sköna människor som det finns på SSP finns det inte i någon annan klass. Herregud vilket gäng vi är. Jag tror det beror på att vi alla har mycket gemensamt eftersom vi alla gjort valet att åka hit, men ändå är vi jätteolika. Om ni åker hit ska det minsta ni oroar er för vara klassen. Den kommer förmodligen vara grym.

Gillar

Kommentarer

charlotteahnmark
Anonym
,
Hej! Jag funderar över att söka till ssp men är verkligen inte säker!! Är det lätt att få vänner?? Känner att alla som åker är så himla sociala och så och det är inte jag. Asså vill ju skaffa vänner men är ganska blyg och tycker själv jag är ganska tråkig. Hehe. Sem undrar jag också hur det är med plugget? Verkar som att man inte är hemma så mycket med alla utgångar och så, men går ett ändå att göra bra ifrån sig i skolan? Och hur äta sammanhållningen? Är det några som är utstötta eller as man ska så ha säga?