Sju fantastiska sminkprodukter

Gjorde ett urval ur mitt hav av smink och valde mina 7 favoriter inte en själ borde gå miste om.

All-in-one BB cream- Den här är först vit och färgas sedan efter din hud. Hur grymt?! Nu på sportlovet kanske man får lite färg i ansiktet och då passar den fortfarande ens hudfärg! Dessutom är den väldigt lätt på hyn, ger lite glow men inte för mycket och stannar på bra. 

Skimmrande bronzer- Den här är så himla fin! Speciellt på sommaren, då använder jag den mer som en highlighter eftersom den inte är så mörk. Färgen är "02 warm glow"

Nude läppstift- Det här är det perfekta läppstiftet. Nude med lite rosa och lite corall i. Jag brukar dock ljusa upp den lite och göra den mindre torr men pyttelite idominsalva eller någon annan läppsalva. Färgen är "Kinda sexy".

Ögonskugga-Så pigmenterad, perfekt konsistent (inte för krämig, inte för pudrig) och den perfekta highlight-skuggan att applicera bara i inre delen av ögat eller över hela. Den ser kanske väldigt vit ut men den är jättefin på ögat, lite glittrig oxå men inte sånna där klumpiga glitterbitar. Färgen är "Zephyr".

Highlighter- En highlight-penna med en superfin champagne färg. Att den är en penna gör det så lätt att highlighta näsan, ögonbrynsbenet, eller över läppen.

Eyeprimer- Den här lilla har räckt mig i flera år, man behöver så lite. Gör verkligen sitt jobb dessutom! Jag har i färgen "clear", tycker den är bättre än den nude-färgade.

Super Liner, Perfect Slim- Lätt att jobba med och få till en perfekt vinge. Den håller bra men är inte omöjlig att tvätta bort. 

  • Mode

Gillar

Kommentarer

saranova
saranova,
Bra tips! ☺️
nouw.com/saranova
emmel
emmel,
Vilket bra tips 😄
nouw.com/emmel
VendelaHubsch
VendelaHubsch,
HAR BB CREMEN as bra!
nouw.com/vendelahubsch
ume
ume,
är läppstiftet matt? gillar färgen på den, bra produkter och superfin blogg 😊) <3
nouw.com/ume
frejasettergren
frejasettergren,
Ja det är den! Den är lite för torr helt själv så gillar att blanda den med läppsyl 😊 tack!
nouw.com/frejasettergren
emmashud
emmashud,
så fin bronzer!
nouw.com/emmashud
CoffeeLoverLacky
CoffeeLoverLacky,
They look lovely :3
nouw.com/coffeeloverlacky
sarahj
sarahj,
Vilket härligt inlägg, får verkligen kolla in grejerna. 😃
nouw.com/sarahj