Saker jag ser fram emot!

I mörka tider som dessa försöker jag se till så att jag har roliga grejor att se fram emot, tänkte dela med mig av dessa "grejor" med er, kommentera om ni har några resor eller event inplanerade som håller uppe humöret i mörker-Sverige :)))

- Chamonix v.9. Skidor!! Älskar ju all typ av fart, speciellt på olika former av vatten :p Ska dit med familjen och familjekompisar som har barn vilka är mina kompisar, så är supertaggad!

- Hemligt v.9! Får nog inte avslöja för mycket ännu, men under sportlovsveckan åker jag lite tidigare från alperna än resten av gänget för att göra en superspännande grej med Glossybox, åh är så himla taggad!!

- Kattvakt på påsklovet! Haha det här låter väl en aning lame i jämförelse med det andra men ser så mycket fram emot att få sova med min katt. Familjen hon bor med nu ska åka bort så då får jag bo hos dem (för örvigt är lägenheten jättemysig).

- Vår i Paris! I april åker jag och bor hos min kära värdfamilj en weekend. Kommer hänga på fik, vintage shoppa och strosa runt i min stad.

- Supriseweekend! I 18års present fick jag en resa av (och tillsammans med såklart) min syster. Det roliga är att jag nr kommer veta vart vi ska åka först innan vi är på Arlanda. Så typiskt Celina haha.

- Summerburst! Bokade biljetter med Charlotte för några veckor sedan, har aldrig varit på en festival innan och Summerburst blir en riktigt bra start på sommarlovet!

SEN VILL JAG FRÅGA NÅGOT VÄLDIGT VIKTIGT!! Fick massa läsare igår, någon måste ha länkat mig tror jag och är så himla nyfiken på vem det kan ha varit, vill ju tacka hen :) Så om du som läser detta vet så skriv gärna det i kommentarerna haha. Puss

Gillar

Kommentarer