Revelista

Innehåller affiliate-länkar

​Alla som känner mig vet att jag är obsessed med Kenzas märke, Ivy Revel. Har påriktigt (minst) 20 plagg därifrån. Det här är sånt jag är sugen på att köpa därifrån nu! 

Igår hade jag en kort dag i skolan, men åkte hem efteråt ändå för vädret var inte så kul. Väl hemma tog jag tag i städning, tvätt och hade lite av en spakväll med ansiktsmask och tända ljus i rummet. Supermysigt!! En grej jag la märke till var hur avslappnad och normal jag är i familjen nu. T.ex så har jag inte det där behovet av att säga "coucou çà va?, oui ça va et toi?" Hur har din dag varit blabla bullshit blabla. Haha utan det är bara mer avslappnat. Satt och läste en bok med en kopp te medan familjen trillade in en efter en. Kanske svårt för icke-värdfamilj-boende att förstå vad jag menar menmen. 

Bonne Journée!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Bra märke faktiskt!
kolla gärna in på min clean eatingblogg. Dagens tema är livsmedel och hälsa - att äta på gott och ont, om vikten och inte vikten av att äta mycket eller lite kalorier, om att äta sig till hälsa respektive ohälsa, om att stå på sig när man bestämt sig för något och mycket mer. Välkommen.
nouw.com/blog_of_foodcraft
IP: 82.99.3.229