Q&A

Vart kommer skorna ifrån? Zara!

Vart har du köp baddräkten? Från Hoalen & Saltwater Co

Vad använder du för kamera? Nikon D550, med två olika objektiv. Ena är det man får när man köper kameran- 18-55 mm 3,5-5,6G. Det andra är ett fast objektiv- 50 mm, 1,4G.

Måste bo i värdfamilj eller finns det andra möjligheter? Måste alla läsa franska? Är det flesta duktiga på språket när det åker dit? Ja man måste bo i värdfamilj om inte man kan bo med sin egna familj, finns några vars familjer flyttat med eleven! Ja man måste läsa franska, men man behöver inte ha läst det innan, man kan läsa franska 3 istället för franska 4. Nej typ ingen är bra på franska i början haha!

Vill gärna veta hur det är att bo i Paris. Hur är fransmännen? Vad äter man till frukost? Gör vi svenskar något som fransmännen tycker är konstigt?

Haha jaa du, fransmännen är lite märkliga- inte alls som svenskar. Vet inte hur jag ska förklara det, du får åka hit och se för dig själv ;) Nej men för det mesta är de snälla och trevliga, ibland lite svåra att klicka med kanske...

Frukosten är katastrofal! Det var nog det första jag tyckte var jobbigt haha. Min famlj äter mjölk med flingor i, koncentrerad juice och vita nutella mackor. På helgerna är det bättre, amerikanska pannkakor och croissanter- men fortfarande väldigt onyttigt. Jag har köpt chiafrön och havremjölk så jag äter oftast det istället.

De tycker det här med kramar är väldigt konstigt haha, precis som vi tycker kindpussar är knäppt. De förstår sig även inte på bootcut-trenden. Finns nog mycket mer haha.

Från min avskedsfest :)

  • Q&A

Gillar

Kommentarer

Juliasager
Juliasager,
Härligt inlägg! 😊
nouw.com/juliasager
trollunga
trollunga,
Håller med, riktigt härligt inlägg! Gillar verkligen bilderna 😊
nouw.com/trollunga
frejasettergren
frejasettergren,
carolinelindfors
carolinelindfors,
Jättebra inlägg! 😊
nouw.com/carolinelindfors
jennifergustafssons
jennifergustafssons,
Superbra inlägg! Haha bootcut som är så snyggt trodde alla hade fallit för den trenden 💕
nouw.com/jennifergustafssons
frejasettergren
frejasettergren,
Haha eller hur!!
nouw.com/frejasettergren
charlottevonbraun
charlottevonbraun,
Jäklar vad fin du är!!!
nouw.com/charlottevonbraun
frejasettergren
frejasettergren,
fannypaulina
fannypaulina,
Hej! Jag har just nu en frågestund på min blogg, som jag sedan kommer svara på i en video! Ni får fråga precis vad ni vill. Kika in här " http://nouw.com/fannypaulina/fragestund-23658001 " för att kommentera era frågor! Hoppas du vill vara med och ställa en fråga. Ha en fortsatt trevlig kväll!
nouw.com/fannypaulina
Matildaa
Matildaa,
Vilken fin blogg du har!💗
nouw.com/matildaa