Q&A

Hej Freja! Så bra blogg du har, läser den varje dag!
Tänkte fråga dig om att vara utbytesstudent (då jag är intresserad själv att bli det för ett år). Hur långt ifrån själva centrum i paris bor du och hur långt bort brukar man få bo? Hur mycket pengar tycker du man ska ha per månad för nöjen, mat, shopping osv.? Kostar det att delta i någon sport ex. fotboll, tennis, basket osv. Och sist, kan man åka dit genom ett stipendium? Ha en bra dag! 😊

Hejhej, tack!!

Jag bor 40 min från centrala Paris, som de flesta. Men ibland går det fortare. Vissa bor bara 20 min från Paris dock! Ja du det där med pengar är verkligen personligt. För att överleva måste du ha 1500/2000 i månaden skulle jag säga. Men sen är det såklart bra att ha mer för nöjen men tror man skulle kunna klara sig (rätt så knappt) på det. Skolfotbollen kostar inget men ja annars kostar allt! Jag har inte hört om något stipendium men jag vet att de från Skåne får en hel del pengar från kommunen när de åker hit. Men det gäller inte för Stockholmarna haha. Hoppas du fick svar på allt! Fråga på annars, puss.

Hej, jag bara undrar vart och hur du redigerar dina bilder. Klickade precis in på din blogg och blev så positivt överraskad, så fina bilder och så sjukt inspirerande! Vill åka till Paris nu!! Ha en jätte bra dag! <3
Hej & tack! Jag redigerar dem på VSCO appen, sätter på A5 eller F2 filtret, höjer klarheten, färgmättnaden och kanske ljusstyrkan eller kontrastet.


För det första; jag älskar din blogg! Den är så inspirerande! Och sen har jag några frågor; hur gammal är du (om det är okej om jag frågat? ☺️) ock vilken kamera använder du? Du tar så fina bilder! 💕


Haha ja såklart! Jag är 17 år, född 98 😊 använder Nikon D550. Tack så himla mycket! ❤️😊

Tips på vintagebutiker?
Det här skäms jag för men nej tyvärr inte haha. Jag går förbi massa hela tiden men orkar aldrig gå in i dem för att de ser så röriga ut. Men det står på bucketlisten.


Hej! Om man läst franska 1 i ettan, läser man då både franska 2&3 i Paris? Undrar angående meritpoäng osånt.. Och undrar även om det är svårt att komma in på skolan?
Japp det är så man gör! Nja det är inte så himla svårt tror jag. Men hörde att skolan hade fått in många ansökningar i år. TIPS! Om ni vill ha ökad chans att komma in skicka en film där du presenterar digsjälv! De älskar det.


Vad heter Gymmet? Och vilken adress ligger det på? Tacksam för svar!

Gymmet vi boxar på heter Sweatboxing Paris och ligger två stationer från skolan, Porte Maillot.

  • Q&A

Gillar

Kommentarer