Q&A- Smink, stiltips, och varför jag bloggar

Det vore kul att få lite tips på veganska maträtter! Det ser såå gott ut när du lagatr mat

Taack, jag kan lova att det är supergott!!

Mina go to rätter är: Sötpotatisgryta (recepthär ), speciellt på vintern!

Grönsaker med falafel och sötpotatis

Nyttig pasta (bön/ärt) med champinjoner och havregrädde.


Hej Freja, älskar din blogg får alltid massor med inspiration från dig! Jag tycker du sminkar dig superfint, skulle du kunna göra ett inlägg där du berättar dina favoritprodukter och visar hur du sminkar dig.

Tack så jättemycket <33 Får nya favoriter hela tiden! Men förutom den här ögonskuggspaletten från Marc Jacobs och Nudestix produkter så älskar jag Macs translusent poudre, och & other stories highlighter stick! Jag brukar sminka mig väldigt simpelt till vardags. Om jag gör något speciellt så är det nästan alltid en brun vinge på ögonen. Alltså typ en suddad brun eyeliner som bara ät på yttre kanten. Det blir superfint. Sen älskar jag röda läppar!

Skulle vara kul med lite tips på var man kan köpa snygga kläder för bra priser osv i Stockholm/internet affärer och lite stiltips inför vintern! Kraam

Mina favoriter som har butiker är: Weekday, & Other Stories, GrandPa, Mango, och vintage/secondhand såsom: Emmaus, en liten på skånegatan som jag glömt namnet på, och en nära Mariatorget jag inte heller kommer ihåg namnet på hehe. Great tips...

Online som inte har butik: Na-kd, ASOS, Aeyrene Paris, och Nelly.

Stiltips för vintern: Satsa på byxor!! Älskar byxor i alla former, material och färger. Och det är ju vad som du kan variera mest eftersom vinterjackor tenderar att vara dyra. Jag klarar mig med två/tre vinterjackor lixom eftersom jag har så många byxor jag gillar :). Sen är ett annat tips lager på lager, och unna dig stilrena smycken för att liva upp en vardags outfit! Typ alla mina smycket kommer från & Other stories & Hvisk.


Vill ha mer new in!! och vad fick dig att börja blogga?

Ska bli! Började blogga för att jag ville ha den som en slags dagbok i Paris att titta tillbaka på :) Nu bloggar jag för att jag älskar att ta bilder och styla mig själv typ haha? Det skulle kännas jättekonstigt att inte blogga!

  • Q&A

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Åh vad fin du är! <3
nouw.com/hannahoster
IP: 82.99.3.229