Paris fashionweek, kickboxing & kanelbullar

I lördags så åkte vi till Louvren, och Palais Royal, i förhoppning om att se några fashion människor haha. Fashion week slutade ju idag här. Det var jättemånga "streetfashion människor" faktiskt! Så häftigt att se, tyvärr vågade jag bara ta en smygbild hehe. Vi var utanför Diors visningslokal men de bilderna har Klara så lägger upp de någon annan gång snart. På kvällen åt vi på en jättemysig typisk fransk restaurang, väldigt gott och prisvärt!

Idag så fick vi gå på vår 3e gratis träning med kickboxing Paris, tränaren är så skön och bra. Vi har nu köpt 10 gångers privat i grupp. Han har nu 9 tjejer från SSP haha. Vi kommer köra varje fredag klockan 17. Är såååå taggad! Det är en jättesnygg & cool lokal, as bra träning, nära tbanan och nära skolan, och man behöver inte ta med sig handduk eller något sådant! Dröm!

Efter träningen åt vi lunch hos Hedda, för att sen åka hem till mig och baka kanelbullar. Det var jättemysigt och min familj älskade dom. Till efterrätt åt vi kanelbullarna och makarons haha, verkligen en blandning av Sverige och Frankrike! Nu bor min "värd-mormor" hos oss och hon är hur gullig som helst! Det kändes jättebra under middagen ikväll, alla var på topp humör och jag klickade jättemycket med min vsyster för vi insåg att vi kollade på exakt samma serier. Så kul :)

Bisous bisous!

Restaurang: Bistrot Victoires, 6 Rue de la vrillière.

Gillar

Kommentarer