Paris cherie

Lycklig. Lyckligare. Frejoute. Det var SÅ himla kul att krama om alla i värdisen igår, hade så mycket att prata om att fick så mycket adrenalin haha. Celeste är nu lila lång (läs kort) som jag, så sjukt haha, fick värsta chocken. Kan fortfarande prata någorlunda franska, bara att min svenska brytning är mycket starkare. Det är helt sjukt vad hemma jag känner mig här. Alla känner mig så bra det är läskigt dessutom, speciellt Capucine, vi satt uppe jättesent igår och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Gah är så glad att jag kom hit! Nu ska ni få se vad jag gjort hittills idag:

Varit på Balenciaga utställning på Musée Bourdelle! Tråkigaste museumet nånsin om inte Balenciaga utställningen var med haha, men den däremot var fantastiskt! Fick ärligt talat tårar i ögonen av en klänning (hur är det möjligt haha??).

Varit lite less på vädret... men det gör inget Paris är fortfarande Paris.

Strosat i affärer i Trocadero och tittade in på min gamla prao (i syfte att få choklad och gå på toa haha). Köpte ett par solglasögon på min favvo vintage affär Kilo shop på rue de Passy i Trocadero! 100kr!!

Gillar

Kommentarer