New stuff

Coucouu! Hur mår ni? Själv är jag lite bakis, eller, jag var jättebakis i morse men nu är det lungan. Stannade kvar på jobbet igår, Hanna och Allis mötte upp mig där och så fick vi gratis vin och champagne hihi. Sen tog vi min cykel och flamsade hela vägen till söder i princip haha. Vi var inne en kortis på morfar Ginko men med tanke på att det var tisdag var det rätt dött.

Under veckan har jag shoppat lite grann som jag nu vill visa er! Bla en bikiniöverdel från STHLM/SWIMWEAR, vill ta någon bild på den liggandes på en strand så det fick räcka med en bild på det fina paketet!

Sedan har jag fått hem två av 4 bikinis från Zaful än så länge. De här vita högmidjade trosorna gillar jag jättemycket! Men överdelen var aaaalldeles för stor vilket är så märkligt för det var M och jag har rätt stora bröst så ja. Har också fått den gröna palm-baddräkten i M men den var aaaalldeles för liten runt brösten haha. Svårt det där.

Sen gjorde jag två reakap! Ett par härliga shorts från HM för 199kr och en sååå fin tisha från Sandro för 1100kr. Ja, svindyrt för en t-shirt men hade NK pengar jag kunde använda. Tycker den är fett cool i alla fall!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

charlotteahnmark
charlotteahnmark,
frejasettergren
frejasettergren,
Ska du säga😜
nouw.com/frejasettergren