Mitt veckoschema

MÅNDAG

Hjälpa till på Glossybox med lite research, utskick och ärenden. Efter jobbet ska jag och Celina gå o söka jobb till mig bl.a på NK Saluhall. Ikväll ska jag träna :)

TISDAG

Siri-vakt på morgonen, sedan lunchmöte med Celina och två bloggare som ska hålla i ett event tillsammans med Glossybox snart. Klockan 19 ska jag på döds-passet High performance intesity.

ONSDAG

Svänger nog förbi kontoret idag igen och hjälper till, sen jobbar jag på Stora mossen 17-19, sen är jag kattvakt till min egna katt över natten. ;p

TORSDAG

Jag och Siri är ensamma tillsammans hela dagen (klagar inte), På kvällen har jag min Kurs på Berghs!

FREDAG

Hmm känns som jag har något inplanerat här men kommer inte ihåg. Klockan 09 är det Hot mojo yoga som gäller i alla fall. Sen hittar vi väl på något kul :)

LÖRDAG

Jobba 10-14, sen födelsedagsbrunch för Gemma på Pom&Flora, är så taggad! Pappa betalar eftersom hon är en familjekompis så vi ska verkligen beställa in allt hehe ;p På kvällen ska vi göra ett andra försök på takbio!

SÖNDAG

Blir nog en PW som de flesta söndagar, och så barnvaktar jag på kvällen :)

(Det är inte meningen att all text ska vara i fet stil utan det går inte att ta bort! Jättestörigt)

Gillar

Kommentarer

Tennare
Tennare,
Du som hänger en hel del på Pom & Flora... Kan du rekommendera en bra tid på lördag för frukost? Finns det vissa tider på en lördagförmiddag när det är lite mindre fullt? 😊 Tänkte nämligen testa på lördag 😀
nouw.com/tennare
frejasettergren
frejasettergren,
Haha ja! För det första så måste man gå på den på odengatan på helger, den på söder är stängd. Alltså ärligt talat är det fullt där hela tiden, så testa att hänga på låset!
nouw.com/frejasettergren
Tennare
Tennare,
Åh nej... Är den stängd på söder? Tack för infon... Hade jag helt missat 😱
nouw.com/tennare