Mitt immunförsvars första nederlag

Jag har gått och förkylt mig! Första gången jag är sjuk sedan hösten 2015. Haha det är så sjukt ju, har bästa immunförsvaret någonsin. Har verkligen inte ens haft ont i halsen eller varit snuvig på år. Jag vaknade med lite rinnig näsa men mådde annars hur bra som helst, så jag gick på ett sjukt tufft crosstrainer pass... Kanske inte det smartaste, men vet inte hur reglerna är då jag aldrig är sjuk haha. Nu känner jag något sorts "tryck" över pannan och har lite rinnig näsa, men annars mår jag fine. Gjorde dessa supergoda "shots" med massor av ingefära, 1 morot och en apelsin för att ingefära ska ju vara bra mot förkylning.

Annars? har pluggat, lagat nyttig proteinpizza, tvättat och handlat idag. Man skulle kunna tro att jag bodde själv ju, men jag började tvätta mina kläder som 12åring efter att pappa hade krympt min favorit kashmir tröja, och handla och laga mat gör jag mycket själv för att jag äter lite annorlunda från min familj. Tycker det är fett skönt! Plus att jag är bättre förberedd inför flytten från fågelboet sen ;)

Gillar

Kommentarer

aysellale
aysellale,
Ingefära är dunder mot förkylning, hjälpte mig massor blev nyligen frisk och har inte heller varit sjuk sen 2015 😂 krya på dig!
nouw.com/aysellale
frejasettergren
frejasettergren,
Haha ja vi får hoppas! Tack <3
nouw.com/frejasettergren