Mina bästa sminktips

Jag började sminka mig när jag gick i 5an, sen tror jag jag hade en torka, sen började jag igen i 8an o 9an. Det jag brukade göra var i alla fall sjukt märkligt haha. Jag la bara ögonskugga (såklart) men inte över hela ögonlocket, eller i globlinjen, nejnej. Jag la en mörkbrun eller mörklila ögonskugga i ögonvrån, sen var jag färdig. Kan ni tänka er hur det såg ut?? På något vänster såg det faktiskt inte förjävligt ut, så som jag minns det i alla fall. Nu har jag förbättrat mig en del inom området så jag tänkte dela med mig av mina bästa sminktips:

- Använd en fluffig stor ögonskuggspensel för concealer. Resultatet blir en jättefin lätt finish, väldigt jämt, ser inte ut som du har någon produkt!

- Använd rouge som ögonskugga, framhäver blåa ögon superbra, applicera på mitten av ögonlocket.

- Lägg transparent puder innan och efter du tar din foundation för maximal hållbarhet och skydd mot oljighet.

- Ta ögonbrynsgel innan du fyller i dem med penna, då vet du mer exakt vart du behöver fylla i, speciellt bra om du har lite längre hårstrån då formen på ögonbrynet ändras efter du borstat igenom dem.

- Lägg eyelinern efter att du har böjt ögonfransarna, på så sätt vet du exakt vilken vinkel du ska göra den (i linje med de yttre ögonfransarna)


  • Tips

Gillar

Kommentarer

SOFIA,
Kan inte du skriva lite om dina Paris-planer efter studenten? Typ vad du skulle göra, vad du har för planer etc skulle vara kul att läsa. 😊
SOFIAHAAG.SE
frejasettergren
frejasettergren,
Jo absolut! 😊
nouw.com/frejasettergren
Annie Palmér
IP: 82.99.3.229