Min andra familj

Bilden är från min värdpappas instagram, därav den konstiga redigeringen och dåliga kvaliten haha.

​Jag vet inte om jag gjort det klart för er här genom bloggen hur nära jag är min värdfamilj, och hur mycket jag älskar dem. Om någon hade frågat mig första månaden ifall jag trodde att jag skulle säga att jag älskade min värdfamilj skulle jag börjat skratta men nu blir ögonen vattniga bara av tanken på att lämna dem. Såklart jag inte är lika nära dem som till min vanliga familj, det går inte att jämföra så riktigt. I början tyckte jag att de var världens knäppaste familj. Jag tyckte allt de gjorde var konstigt, och i mina ögon- fel. Nu börjar jag se hur mycket likheter det finns till min familj, och börjar till och med i vissa fall ifråga sätta grejer min egna familj gör. Ikväll kollade vi på The Voice, som många gånger förut. Jag inspekterade min värdbror och tänkte att han påminde mig om någon jag kände väldigt väl. Efter ett tag kom jag på att det var ju han jag förknippade honom med haha? Det fick mig verkligen att inse hur mycket tid jag har spenderat med dessa människor, och hur väl jag faktiskt känner dem, även fast vi kanske inte pratar superduper mycket. Fan nu gråter jag haha, varför gör jag det?! Sluta Freja. 

Jag har till och med en andra mormor här i Frankrike. Hon bor här då och då och hon har alltid med sig små presenter till barnen, och jag blir lika förvånad varje gång när en av presenterna är till mig. De räknar verkligen mig som en i familjen. Jag tycker det är en sån otrolig grej att man kan bli en del av en helt främmande familj. Är inte det helt otänkbart egentligen?

Jag vet inte ifall min värdfamilj förstår hur mycket jag uppskattar dem, hur mycket jag gillar dem och hur sjukt mycket jag kommer sakna dem. Men jag är ganska säker på att de känner detsamma. Nu är det exakt två månader kvar av min tid här och jag får lite panik över att allt snart kommer vara slut. Jag vill hinna med så mycket! Jag vill umgås med min familj mer, men samtidigt hitta på sjukt roliga grejer med kompisarna. Men det klarar jag nog ;)

Gillar

Kommentarer