Middag med x-SSP:are

Bonjour! Igårkväll åt jag middag hos Astrids värdfamilj tillsammans med Olga, och tre tjejer som gick på svenska skolan för två år sedan. En av de bodde i min familj! De har alltså nu åkt tillbaks till Paris och jobbar. De berättade att det var väldigt lätt för svenskor att få jobb, de hade fått alla jobb de ansökte till. De jobbar alla på olika jättetrevliga och populära bagerier, cafeer och restauranger och bor tillsammans i en lgh. Hur underbart?? De kunde prata franska så sjukt bra! Blev verkligen imponerad. Det var en himla trevlig middag verkligen. Astrid bor med ett pensionerat par, de var hur gulliga som helst, kan inte komma över det haha. Mamman lagade super god mat. Jag var nöjd med att jag kunde förstå allt som sades, vi pratade om allt möjligt men mest om ost, det var värdpappans passion haha.

Tanken var att vi skulle gå ut och möta franska kompisar till Olga men när vi insåg att klubben låg längst ner i Paris och vi är högst upp, orkade vi inte dit så det blev en netflix & chill kväll i sängen hehe.

När jag vaknade upp nu och insåg att jag skulle få krama mamma och pappa om några timmar kändes det för en sekund som när det är ens födelsedag. Nu ska jag försöka skrapa ihop något frukost-liknande här och sedan packa. Hoppas ni har det bra!

Bisous

Gillar

Kommentarer