Me & Mammsen

Asså hur mysiga bilder? Fun fact: de är helt oredigerade för en gångs skull haha. Tror jag kanske har blivit lite blind när det gäller sånt.

Under de här månaderna då jag varit borta från mina föräldrar har jag faktiskt bara kommit närmare dem. Knäpp va? Det har fått mig att inse hur mycket jag förlitar mig på dem och hur stor betydelse de har för mig. Under morsdag-helgen i maj kommer mamma och hälsar på, vi ska hyra en lägenhet och bara ha det najs. Det ska bli skönt att bara äta bra då haha, det verkar säkert sjukt tråkigt att jag tjatar om det hela tiden men jag mår SÅ mycket bättre då och det är verkligen något jag och mamma har gemensamt- det intresset alltså.

Att det är så lite tid kvar här får mig att känna mig som om jag blir strypt. Sjukt obehagligt. Det är så mycket kul som händer, praktikvecka, klassresa, bucketlist äventyr och säkert mycket mer. Om jag ska flytta tillbaks till Paris någon dag? SOLKLART JA. Jag vill bo i Le Marais, och leva life. Blir nog efter gymnasiet. Nu ska jag gå tillbaks i mitt arkiv och läsa gamla inlägg från 2015 här på bloggen, det är så kul att göra haha.

Oklart tema på detta inlägg menmen. Bisous

Ps! Idag gjorde jag shellacknaglar för bara 26 € på världens sötaste ställe mittemot Wild & The Moon vi åt på idag. Så värt! Älskar att bli omhändertagen och det blev så fint.

  • Profil

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
HEJ FREJA!!!! Snälla kan du säga till din kompis Wendela att börja blogg igen?!?! Hon har lösenord och jag får fullständigt DAMP!!!!! Älskar hennes blogg otroligt mycket aahhhhhh NI BÅDA ÄR OTROLOGT INSPIRERANDR!!!! Nu levererar med Paristips till en kansk blivande SSPare!!!!! ÅHHHHHH vill så gärna uppleva allt nu får!!
frejasettergren
frejasettergren,
Haha ja jag försöker säga till henne! Men hon ville göra sin blogg mer privat igen :/ Men jag lovar att dit hon går, går jag nästan alltid oxå så då ska få se&höra om allt vi gör i Paris ändå 😊 <333 kul att du gillar våra bloggar! Bisous
nouw.com/frejasettergren