Lyxskiva

Måndag wihuuu! Mina måndagar är i alla fall najs då jag är ledig hehe :p Ska försöka (måste verkligen) plugga, sen ska jag på ett Bikram Yoga pass 15:30 - har fortfarande sjuk träningsvärk från Alexandra Brings pass haha. Juste det påminner mig, måste också skicka iväg en liten guide till henne om Paris eftersom hon ska dit snart.

Igår var jag på ytterligare en skiva (ska på tre till denna vecka haha) där temat var LYX. Jag letade i mammas garderob och hittade detta sidennattlinne som jag tyckte passade jättebra! Den var lång med slits, sen hade jag en svart päls för att lyxa till det ännu mer. Folk på skivan hade verkligen tolkat temat annorlunda, någon var Kylie Jenner, någon en kräfta, m.m.

Måndags pepp från mig:

Få saker är på riktigt värda att oroa sig för. Den enda rimliga anledningen till stress är om du eller någon i din närhet är i en livshotande fara. Betyg, möten, scheman, förhållanden-  De verkar livsavgörande nu men egentligen är det ju inte det Jorden kommer inte gå under. Saker löser sig! Ta en dag i taget och gör det bästa av den!

SNART SOMMAR TAGGA

  • Profil

Gillar

Kommentarer

ainastrand
ainastrand,
Så fin!! 😊
nouw.com/ainastrand
frejasettergren
frejasettergren,