Lunchmöte, outfits och event

På förmiddagen såg jag ut såhär, stoppade in min älskade stjärnklänning från Bikbok i mina älskade Filippa K jeans, förutom att det blev lite knöligt så älskar jag det! Ska nog göra såhär med min Realisationpar klänning någongång...

Och så skulle jag ta min cykel ner på stan, men... (wait for it) någon JÄVEL hade snott sadeln från den. Var nära till tårar alltså. Blev så himla förtvivlad, skulle jag betal typ 25 kr för att åka äckeltunnelbanan i det fina vädret som dessutom tar längre tid nu? Nej tack. Asså åh, imorrn ska jag gå till Bikeid och köpa en ny sadel.

I alla fall, jag mötte upp Celina, Hanna och Molly på Smak för att ha lunchmöte om ett kommande event. Vi kom på massa bra idéer och det kommer bli så himla bra! Tog en svamppaj med linser (det enda vegetariska, de hade inget veganskt ;( som var god men har aldrig någonsin fått så mycket sås till en rätt, det var lixom en till klick bakom som man inte ser, alldeles för mycket haha.

Sen gjorde jag lite ärenden åt Glossybox, och sen promenerade jag hem. Vägrar verkligen åka tunnelbana haha. Så bytte jag om och gick till...

Pom & Flora! Där hade Josefin ett event för att lansera hennes nya skönhetsmärke Urban Gloss

Det var så mycket fina och roliga produkter! Rekommenderar att titta in hemsidan om ni söker efter något nytt :)

Tog med Siri och hon var såklart extremt populär. Haha hennes instagramkonto fick så många nya följare (det är @sirisettergren btw)

Min tröja från H&M matchar väldigt bra med fluffen :pp

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så snygga outfits! 😊
nouw.com/carroat
frejasettergren
frejasettergren,
Ellika
,
Vart är skorna ifrån? 😊
frejasettergren
frejasettergren,
J.Lindeberg 😊
nouw.com/frejasettergren