Le weekend

Coucou les filles! Tänkte berätta om helgen, den var så kul! I lördags så kom Allis och Mirre över till lägenheten jag bodde i tills idag, vi drack veganskt vin (visste inte att det var o-veganskt tills för typ en vecka sen??Ja jag är sämsta veganen). Sen tog vi en hitch till Swedish brewery där det blev ett snabbt glas innan vi drog till Strandvägen 1. Eftersom jag jobbade där gick vi förbi kön och fick gratis shots! Bästa haha. Daniel Adams Ray och Timbuktu var där och spelade så det var totalt proppat, led så mycket för de som jobbade och försökte ta sig förbi. Sen tog vi ännu en hitch (det är så så billigt! kostade 90 kr bägge gångerna) tillbaka till söder för att gå till Under Bron som det nu heter när Trädgården är stängt. Var faktiskt lite besviken! Det var jättetråkig musik :/

Mirre och Allis sov över hos mig, sen skulle de båda åka hem till Nacka men eftersom Allis glömde sin mobil så handlade hon en äkta Allis-frulle (mango och avocado) och gick tillbaks till mig.

Tur för mig! För vi tog oss ut och njöt av det fantastiska vädret! Tog en islatte till och med :)

Sen tittade vi i lite butiker, jag letade efter ett par manchester byxor i typ alla vintagebutiker på söder men hittade inga :// Vill ha sånna från For the love of corderoy men de är så himla dyra!

Nu ska jag gå ut med Siri på en långpromenad, ikväll ska jag och Celina på Opera! Ska bli kul. Vi fick ta farmors biljetter för de kunde inte, har alltså inte gått och köpt biljetter själv haha, om jag inte har råd med nya byxor har jag inte råd med Operabiljetter ;)

  • Profil

Gillar

Kommentarer