Landet-Spa

När jag blir rastlös roar jag mig med att pyssla om mig själv, det är hur bra som helst! Då får jag ju något gjort som belönar mig. Här är lite hemmakurer som fungerar bra på landet och där allt du behöver kan hittas i skafferiet och kylskåpet.

1. Kaffeskrub

Skrubba skrubba skrubba bort din sura bränna. För att inte flagna måååste du skrubba dig regelbundet. JAg vet att det känns tråkigt att förlora lite av brännan men sanningen är att du faktiskt inte är så mycket ljusare i huden lagret under, den har också fått lite färg, plus att det blir mer värt i längden. Denna skrubb ska tydligen vara bra för att minska celluliter också.

Ingridienser:

Kokosolja, Kaffe, och Råsocker. Råsocker är bättre än vanligt om det fungerar också.

How To:

Krossa kaffet litegrann, och bara blanda ihop allt. Jag gör lite på måfå, bara det blir hyfsat fast och inte så rinnigt.

2. Honungsmask

Ingridienser:

Honung, Kanel. It's that simple.

How To:

Ta cirka 3 teskedar hård honung, om den är för mjuk kommer det bara smälta av ditt ansikte. Lägg till en tesked kanel, lämna på ansiktet i 15 min. Honung är antimicrobial (källa: Hum Nutrition, har själv ingen aning vad det betyder) men det ska i alla fall hjälpa att döda acne-orsakande bakterier. Kanel är bra för att dämpa inflammationer. Din hud kommer vara så len efteråt!

2. Jordgubbsmask

Ingridienser:

3 jordgubbar

1 tesked limejuice

2 teskedar naturell yogurt

How To:

Mosa jordgubbarna, blanda ihop allt och ha på ansiktet i 20 min. Jordgubbar tar bort överskottsolja på hyn, och är rika på C-vitaminer vilket minskar inflammationer (allt rött på din hy). Yogurtens syra hjälper att bli av med döda huden på ansiktet och tajtar porer. Limejuicen tar även den bort död hy, och överskottsolja.

​Bisous

Gillar

Kommentarer