Köpenhamn guide

A weekend in Copenhagen

42 Raw

Det populäraste på deras meny var helt klart acai bowl, men det fanns massa annat gott också. Ligger supercentralt! Se till att få plats på ett av borden vid fönstret ut mot gatan ;)

Far's dreng

Med två våningar fullpackat med människor skriker detta ställe om sin populäritet. Ett måste är våfflorna och lemonaden. Underbar vy mot gatan här med!

Atelier September

Här tog vi bara en fika men jag har spanat in drömmiga avocadomackor och en mumsig gröt. Så fin lokal med mängder av ljus som strömmar in från de enorma fönsterna.

Illum Rooftop

På toppen av det fina varuhuset Illums bolighus finns en jättestor restaurangavdelning men underbar Italiensk mat, och utsikten över Köpenhamn är inte så fel heller!

Big apple juicebar

Stället att hänga på om man gillar juicer, grillade mackor, gudomliga kakor och superdupermega snygga baristor :) Här hängde jag o Steffie i timmar när det öste ner utanför med jättemysig musik och stämning.

Cocks & Cows

De ryktas ha det bästa hamburgarna i Köpenhamn, jag instämmer! Jag åt i alla fall min godaste vego hamburgare någonsin här! Friterad spenat och parmesan i stället för kött, sjukt gott bröd (man får välja mellan massa olika- jag tog whole grain) Dessutom hade de super goda drinkar, och inget var överprisat! Stället är sjukt poppis och megastort, vi fick vänta ca 30 min för ett bord men det var alla gånger värt det.

Gillar

Kommentarer

LKA
LKA,
Bra tips 😊
nouw.com/lka
frejasettergren
frejasettergren,
Kul att du tycker det! 😊
nouw.com/frejasettergren
Mia
,
Hej Freja! Underbara tips men jag undrar om du kan göra en guide till klubbar/barer i Köpenhamn? Ska åka dit med en kompis om några veckor och skulle vara kul med tips! Tack på förhand <3