Konståkning, Tapas & Pizza

Aah 1 minut innan jag inte lagt upp något inlägg idag, dåligt av mig! Idag åkte jag skridskor med Celeste, Achille, Sabine (min vmamma) och två kompisar till Celeste. Det var svinkul! Riktigt lyckat. Jag fick uppmärksamhet så att det räcker i en månad haha. Alla var väldigt imponerande över mina konståknings-kunskaper. Jag fick öva en held del på min Franska oxå, vilket bara påminner mig om hur dålig jag är hehe. Ikväll var planen att jag och Sofia skulle äta på Le petite Mangerie som är ett sjukt mysigt tapas ställe men mycket problem med metro och sen även uber gjorde att vi missade vårt bord så det blev en pizza på Pink Flamingo. Det blev en riktigt rolig kväll i alla fall haha ;).

Bonne nuit

​jaa, här kan vi fortfarande äta ute!! Vi hade inte äns några värmelampor över oss.

Gillar

Kommentarer

Tilde
,
Hej, funderar på att åka på ett utbytesår till paris och undrar vilken organisation du åker med. Skulle vara jätte hjälpsamt om du kunde svara på de då jag har kollat runt på sååå många olika och kan inte bestämma mig.
Tack på förhand!
frejasettergren
frejasettergren,
Hej! Jag åker med Svenska Skolan, som man kanske inte helt kan likna med de andra organisationerna som STS och så. Det finns Svenska Skolar lite överrallt och i Paris ligger det en. Har du hittat andra organisationer som man åka till Paris med? För annars tror jag det är lättast att åka med Svenska Skolan. Kolla in deras hemsida! Tveka inte att fråga något mer. Kram 😊
nouw.com/frejasettergren
Tilde
,
Tack för hjälpen! Men åkte du inte med en speciell organisation? Hur fick du tag i värdfamiljen då? Skulle du kunna länka Svenska Skolans hemsida?
Kram
frejasettergren
frejasettergren,
Nej utan Svenska Skolan fixar allt det där oxå 😊 http://svenskaskolanparis.com/
nouw.com/frejasettergren
Tilde
,
Glömde en fråga haha, hur mycket kostar/kostade ditt utbytesår?
frejasettergren
frejasettergren,
Glömt bort exakt men en hel del, alla kostnader står på hemsidan!
nouw.com/frejasettergren