Kommer sakna de ohygieniska kindpussarna

Gick tillbaks och läste min blogg under första veckan här. Blev lite sur över hur tråkigt jag skrev för det mesta, hur intressant är det med vilket mobilabonnemang jag skulle köpa Freja, really? Men lite var ju kul. Till exempel då jag protesterade mot kindpussar för att det verkade ohygieniskt eller då jag skrev att jag kände mig som en i familjen redan första dagen. PHA. Jag kallade La defense för "ocharmigt" vilket i och för sig stämmer men vad förväntade jag mig utav ett affärsområde haha? Så kul att se hur ovetande man var av allt. Verkar som om jag var helt blåst ju haha. 

Tror jag har utvecklats SÅ mycket. Har blivit mycket mer intellektuell tror jag. Vet att man inte får bli en sån som kommer hem efter ett utbytesår och tycka att man är bättre och mognare än alla andra men vadfan ska man göra om det stämmer lixom haha. Nej såklart jag inte kommer vara så. Jämför mig inte med någon annan utan bara mig själv. Jag behövde nog ett år utomlands för när jag tittar tillbaks på mig själv, hur jag var för ett år sedan, var jag rätt korkad verkar det som haha. Inte korkad då men något är bättre. Ett konkret exempel är bara min svenska, visserligen behöver man inte skriva korrekt på en blogg men ändå.

 Det som fick mig att tänka på allt detta var att vi igår på middagen pratade om min hemfärd, när jag skulle säga hejdå till alla och hur vi skulle göra. Började smågråta då och börjar smågråta nu. Nej stryk det börjar storgråta. Fan det var längesen. Tror senaste gången jag grät här inne på mitt rum var när jag tyckte allt var jobbigt. Nu tycker jag allt är för underbart. Fan alltså jag vill inte att det här ska vara över.

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Så fint inlägg, och din blogg är underbar! Jag flyttar till Paris efter gymnasiet och mina frågor är:
Hur gör man om man vill äta nyttigt i Paris?
Finns det vegan och vegetariska alternativ på bra ställen?
Hur gör man om man vill hålla igång sin träning? / rekommenderar du något speciellt gym?
Kram!!
frejasettergren
frejasettergren,
Tack! Gud vad kul! Det är faktiskt lätt att äta nyttigt här, det finns massa bra ställen. Kan sammanställa en guide om det om ett tag. Men alla ställen jag tipsar om har nog iaf vegetariska alternativ. Och många veganska också. Kolla in på kategorin "paris guide". Jag har tränat på "Sweatboxing Paris" vilket har varit jättebra! Men annars vet jag inget bra gym i Paris, Yoga factory i Marais är jättebra om man gillar yoga. Hoppas jag var lite till hjälp, men fråga på annars 😊
nouw.com/frejasettergren
Lovisa
IP: 82.99.3.229