Julafton en gång i månaden

Innehåller affiliate-länkar

#glossymoment! Under åren har jag samlat på mig en heeel del boxar haha, dessa är inte nära av alla jag har för förvaring, prydnad eller presentboxar (de är seriöst BÄST för att göra fina presenter!). Tänkte dela med mig av några av mina absoluta favoritprodukter som jag fått i boxarna. Det går att köpa alla separat, länkar alla som går. Men höjdpunkten med detta inlägg finns längst ner! Har en liten surprise ;)

- Emma S. cleansing facial wash.

Har använt den här så länge, köpte en när den jag fick tog slut. Den tar bort alltalltallt på en gång. Mer för dig med oljigare hy än torr dock eftersom den löddrar. Den finns att köpa på Kicks och Åhlens .

- thisworks mask, moisturiser and primer in one.

Min bäste vän när jag reser eller när jag har bråttom att sminka mig! Den luktar jättegott och får sminket att verkligen hålla länge. Använde den mycket när jag var i Köpenhamn då jag hade smink från morgon till natt när det regnade! The ultimate test ju.Här hittade jag det mycket billigt, men tyvärr slut i lagret just nu.

- Pick and pinch eye lash curler

Den här älskar jag mest för färgen, och för att jag verkligen behövde en ny haha. Har bara haft två ögonfransböjare i mitt liv så är inte expert men denna gör absolut jobbet! Hitta den här . Snabb kommentar: Denna kostar alltså 250 kr, skulle aldrig köpa en ögonfransböjare för så mycket pengar haha. Fatta vad värt glossybox är då? En box kostar ju inte ens så mycket lixom.

- Wella BB haircream.

Åh denna räddar mitt hår. Det är en anti-frizzer, värmeskyddare och balsamkräm:ish i ett. Jag har superfrissigt hår, har provat massa antifrizz produkter och denna är en av de som hjälper mest! På Lykko finns den för 160 kr :)

Jag har en rabattkod för er som inte redan har turen att prenumerera på Glossybox! Du får 20% på vilken typ av prenumeration som helst med koden FREJA20! Det betyder att du sparar nästan 300kr om du skulle köpa en årsprenumeration, så varje box skulle då kosta drygt 85 kronor, när värdet på alla produkter tillsammans är över 500kr i varje box! Har du någon kompis som fyller år snart? Tre månaders prenumerationen är perfekt som present ju!

Bisous <3

Gillar

Kommentarer

stephaniejh
stephaniejh,
fuck vad fin parisbox???? när kom den?
nouw.com/stephaniejh
frejasettergren
frejasettergren,
Typ 2014 haha, ja den är så himla fin!!
nouw.com/frejasettergren
hedda
,
Naajs! Hur länge gäller rabattkoden?
frejasettergren
frejasettergren,
Finns inget slutdatum ännu! 😊 men säger till när 😊
nouw.com/frejasettergren