J'aime une femme qui aime une autre

Den här coola bilden tog Rita på mig igår. Vi och Olga åt frukost i Montmartre innan de behövde åka ända till Colombes för att rädda mig haha. Eftersom jag hade glömt nyckeln hos Olga var jag inlåst i huset då alla redan hade åkt hemifrån när jag gick upp... Min värdfamilj skrattade ihjäl sig när de fick höra det på middagen. Btw så gick franskan så jäkla bra igår!! Är väldigt nöjd.

Det är sååå mycket som händer nu. Uppsatser, mentormöten, filmen, kompisar på besök, födelsedagar, aaah snart exploderar jag. Jag måste planera helgen idag på... Nej jag har inte tid att planera haha. Vera och Stina- kompisar jag haft sen jag föddes- kommer hit idag! Ska bli så roligt att ha dem här. Känner mig dock lite dålig som inte hunnit planera allt inför deras vistelse här, och ikväll kommer jag inte äns kunna äta middag med dem hehe. De bor på hotel i Marais och jag ska kolla om jag får sova med dem en natt!

Bisous

Gillar

Kommentarer

.
,
Hejhej Freja! Har läst din blogg väldigt länge nu, då jag själv ska till Frankrike som utbytesstudent! Jag har startat en tumblr åt mig där jag bara tänkt lägga ut bilder från Frankrike för lite pepp tills jag åker!! Undrar om det är ok att jag lägger upp lite av dina bilder där då de är så sjukt fina!! Detta kommer mest vara en privat tumblr till för mig att titta på o känna mig inspirerad. Kan alternativt länka din blogg under de bilder jag lägger ut? Du bestämmer! Tycker iaf om din blogg väldigt mycket, du har en väldig talang när det kommer till att både skriva och fotografera! Kram /Elsa
frejasettergren
frejasettergren,
Åh vad kul! Ja men absolut!! Tak så mycket! Länka gärna tumblrn så jag kan se 😃D
nouw.com/frejasettergren