Jag juicefastade i tre dagar!

Okej, typ 2, 8 dagar! Men är så himla stolt över mig själv haha. Har innan juicat en dag och tänkt att jag aldrig skulle kunna klara av mer. Men nu gick jag och mamma in med inställningen att vi skulle klara det! Det var faktiskt ganska lätt tycker jag, var bara lite hungrig ibland men det gick över när jag drack min nästa juice. Hade lite ont i huvudet den tredje dagen. Men annars var jag väldigt pigg! Sen fuskade jag lite, drack t.ex havrelatte, en smoothie, och knaprade på morötter och äpplen. Men det tyckte jag att jag fick lov och göra, tror det bara är bra att äta lite så att det inte blir en sån stor chock sen när jag började äta igen. Och ja juste det blev 2,8 dagar eftersom jag behövde äta något efter Bionics-passet jag körde onsdag kväll.

Om ni undrar så köpte jag nog totalt grönsaker för 400 kr, inte mer! Och det räckte alla tre dagar. Men vi har iof en asbra liten grönsaksbutik nära oss där allt är organiskt, säsongsanpassat och därmed billigt. Använde mest kål, gurka, zucchini, broccoli, kiwi, äpple, morötter, rödbeta, och ingefära. Hade absolut inga begränsningar när det kom till mängd juice per dag, drick hur mycket juice du vill närsomhelst om du prövar detta.

När det kommer till "resultat" så känner jag mig piggare och friskare än vanligt, och min mage är superduperlugn! Har inte koll på vikt eller mått eller så, Det är inte viktigt! Märkte såklart att min mage var väldigt platt och tom, men det är ju ett givet.

  • Mat

Gillar

Kommentarer

ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Är det verkligen hälsosamt att bara dricka juice? eller asså jag har ingen som helst koll på vad som är hälsosamt eller inte, men är det så bra för kroppen? (menar inte att du gjort fel hehe, mest lite nyfiken)
nouw.com/ebbalowenberg
frejasettergren
frejasettergren,
Förstår verkligen din tanke! Tror det beror på kropp till kropp. Jade t.ex ätit alldeles för mycket typ hela veckan innan, så kände att jag behövde "rensa" och börja på nytt. Sen tränade jag inget under de tre dagarna för det orkar man inte, det skulle vara ohälsosamt. Finns många som säger att det inte är bra att juica, det är väldigt diskuterat. Men jag ser det som ett sätt att låta magen och levern vila! Och fick ju i mig tusen gånger så mycket vitaminer och mineraler än vanligtvis 😊
nouw.com/frejasettergren
frejasettergren
frejasettergren,
Och juste, såklart är det väldigt ohälsosamt om man haft eller har någon ätstörning!
nouw.com/frejasettergren
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Aa det är klart att det kan vara skönt att "rensa" kroppen ibland lite, och det varierar nog mycket från person till person som du sa, sen får man ju i sig mycket vitaminer också!!! Och ja har man att ätstörning tidigare är nog inte detta optimalt, vet en del som lätt skulle bli lite triggade ish av sånt här och så. Men bara man inte lever på juicer året runt så borde det ju inte vara värst ohälsosamt, kul att testa lite nya saker ibland lixom!
nouw.com/ebbalowenberg