Inredningstips till ditt rum!

1. Sängen är allt!

Hur skulle det vara om du hade ett jättefint rum men jättefula sängkläder haha? Håll dig till stilrena och enkla utan för mycket mönster eller färger. Det här kommer från Lexington och bytte just för att jag tycker att det är lite vårigare :) H&M Home har jättesnygga sängkläder, jag har ett grått i linne och funderar på att köpa det ljusrosa...

2. Använd små ytor och dekorera med udda prylar

Och mindre udda prylar som blommor och doftljus- kan inte få nog av snygga doftljus! Tycker att Other Stories har de bästa :) Bordet har min mamma gjort!

3. Tänk på detaljer och hitta din nisch

Jag har lite svårt för att komma bort från det tjejiga och rosa haha. Jag älskar det så måste lixom ta babysteg för att göra mitt rum mer och mer stilrent. Sånt jag älskar att inreda med som detaljer är tidningar, böcker och tavlor. Är ju långt ifrån den enda människan på jorden som gör det hehe men ändå. Har ju åtminstone mina egna tidningar, böcker, tavlor osv.

Har inget egentligt tips som går hand i hand med den här bilden men vill bara säga att jag tycker det är så viktigt att känna sig hemma i sitt rum/lägenhet/hus. Gör det till ditt så att du älskar att vara där!

Gillar

Kommentarer

Patriciaklang
Patriciaklang,
Så fin blogg, kram!
nouw.com/patriciaklang
frejasettergren
frejasettergren,