Införskaffa dig dessa bra vanor

Det sägs att det tar 21 dagar att ändra en dålig vana, och/eller att föra in en ny. Tror jag har fått in följande vanor nu och det känns så bra! Tänkte dela med dem med er men vad jag egentligen vill är bara att säga att kom på egna vanor ni vill införa och do it!

- Bädda min säng. Nej jag har aldrig gjort det här innan i mitt liv haha. Har tyckt att det var fullkomligt onödigt men nu fattar jag grejen.

- Dricka citron / lime vatten direkt när jag vaknar. Gör så att jag inte vill äta typ 3 frukostar (har en väldig morgonaptit) plus att det sätter mig på banan med vattenkonsumtionen för resten av dagen!

- Alltid ha med protein i min frukost. Detta skulle inte hänt med mina gamla frukostar, och tydligen är det jätteviktigt att äta protein det första man äter. Det återbygger kroppen från dagen innan och får igång alla funktioner snabbare. Tips på proteinrika frukostar är ägg, gröt med proteinpulver, smoothie med proteinpulver, och keso.

- Träna 5 dagar i veckan. Jag är så himla stolt över mig själv med denna punkt! Har verkligen sett till att detta händer i flera månader nu. Förra veckan tränade jag 6 gånger till och med. Det går faktiskt att klämma in snabba men effektiva träningspass nästan varje dag. Allting annat är ursäkter.

- Använda min kalender. Det här har jag varit super-fram och tillbaka med annars. Men nu tror jag att det har printats in att när jag har något som händer så skriver jag ner det. Gör mitt liv så mycket mer strukturerat och ordningsamt.

Gillar

Kommentarer

mvdeleines
mvdeleines,
Jättebra tips! Dricka citron/lime vatten är en vana jag försöker få in haha! Kram!
nouw.com/mvdeleines
frejasettergren
frejasettergren,
Tack! Ibland är ju en så enkel sak svår faktiskt haha, lycka till! <3
nouw.com/frejasettergren
leilasassi
leilasassi,
Hej Freja ! Vilket program använder/hur gör du för att skapa dessa collage ? Superfint blir det 😊
nouw.com/leilasassi
frejasettergren
frejasettergren,
Hej! Tack så mycket! Jag gör dem bara på picmonkey, så basic haha!
nouw.com/frejasettergren