Il cafe, Boulebar & Nytorget 6

Alltså Skånegatan i mitt hjärta!! Love love love. Det är så mysig stämning här, folk använder pallarna som bord och sätter sig på trottoarkanten när det inte finns plats, ungdomar spelar musik och man kan få en seriös dos outfitinspo av alla söderbönor. Jäklar vad jag har uppskattat söder på sistone. Det har ju varit nytorgsfest i helgen, där de har satt upp en scen, ett litet tivoli och massa foodtrucks står längst en gata. Urban Deli och Nytorget 6 är helt smockfullt, hela gatan utanför är fullt med bord och barbord för att de har spärrat av för bilarna.

Jag och Celina tog ett glas rosé på Boulebar igår vid Tantolunden där det är såååå mysigt, rekommenderar alla att gå dit. Det ligger precis vid vattnet, det är människor i alla åldrar, de har gulliga ljuslyktor i träden och brilloboxar som bord. Efteråt cyklade vi båda på min cykel till Nytorget 6 där jag för en gångs skull kände vakten och inte syrran haha! Dock lite stelt för den killen har frågat mig på dejt och jag sa typ nej, så kanske inte så lyckat ändå hehe. Aja, Celina som är min sugarmama köpte typ den godaste drinken nånsin åt oss och varsin liten taco som jag drömde om inatt :) Sen var planen att jag skulle dra till Trädgården men istället köpte vi den veganska fudge brownie Ben & Jerryn och gick hem till Celina som bor på nytorget haha.

Summan av kardemumman är att södermalm gör att livet borta från Paris blir lite bättre!

Gillar

Kommentarer

S
,
Hej 😊 nu är en veckans blogg igång-startad igen, skulle vara jätteroligt om du ville vara med.vinnaren visas för 100+ läsare, Kram! 😊 sandraboqvist.se/2017/augusti/vill-du-bli-veckans-blogg-I.html
johannalouize
johannalouize,
Åh vad fantastiska dem dagarna lät! 😊
nouw.com/johannalouize
erikategnebo
erikategnebo,
Kaffe och bulle är ju endå bästa 😊
nouw.com/erikategnebo