Hur du får blondare hår utan att gå till frisören

Innehåller affiliate-länkar

Senaste gången jag gick till frisören och slingade håret var för typ 5 månader sedan. Ändå har jag knapp någon utväxt och mitt hår är nog lika blont om inte blondare. Folk frågar mig jätteofta ifall jag har blonderat håret och det har jag inte riktigt. Solen gör såklart ett bra jobb i att blondera ens hår men om man vill pusha lite extra kan man använda sig av de här tricken:

--------------------------------------------------------------------------------------

1. Använd Kamomillespray som blonderar håret! Jag har detta på bilden ovan, som jag köpte på Life. Jag brukar spraya det på min utväxt efter jag tvättat håret och nästa dag har det redan fått sin effekt. Funkar verkligen superbra och är billigt! Klicka hem den här.


2. Jag gillar när mitt hår är lite mer åt det kalla hållet, då ser det mer naturligt ut och det ser automatiskt ljusare ut. Alla har vi hört talas om silverinshampo men det skadar så mycket på håret, använd en silverinpackning istället! Håret blir inte silver-kallt om det är det man vill uppnå räcker inte detta, men det har absolut effekt, precis lagom sådan enligt mig. Det står att man ska ha i den 10 minuter eller något sånt men jag brukar köra på flera timmar och det blir faktiskt större skillnad då. Jag har denna som heter nutri color creme i tonen 1002, som ligger på under 200 lappen. Klicka hem den här.


3. Den snabbaste lösningen om din utväxt syns mycket på dig som har blonderat håret är torrshampo. Eftersom torrshampo är vitt! Såklart ser det knäppt ut om du bara sprayar en rand och lämnar det så men det blir verkligen bra om du kammar ut det. Jag har detta och den fungerar bra som torrshampo också haha.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

LeaOlene
LeaOlene,
Superbra tips!
nouw.com/leaolene
Klara
,
Älskar din blogg så mycket!!! Sjukt bra! Du har tidigare lagt upp ett recept på chokladbollar gjorda av dadlar utan socker som var suuuper goda. Skulle vara så roligt om du kunde lägga upp fler sådana recept med smoothies, andra efterrätter, vanlig matlagning osv...

Skulle även vara kul om du kunde göra en guide i stockholm med olika ställen du tipsar som du gjorde i prais:)

KRAAAAAM
frejasettergren
frejasettergren,
Ååh tack! Ja absolut det kan jag göra! Tack för jättebra förslag😊❤️❤️
nouw.com/frejasettergren