Hier

Wiho denna helg släpptes ett SKAM avsnitt, blev så besviken förra lördagen, det är lixom min lyx att äta frukost framför SKAM innan jag sticker iväg och jobbar. Igår var jag på en kompis 18 årsfest, det var jättekul! Mindre kul var dock att jag tappade min redan totalpajjade mobil när jag sprang till tuben. Jag hade inte använt den på hela kvällen typ och precis innan jag tappade den såg jag att mamma undrade när jag skulle komma hem. Efter fallet fungerade den inte alls, inte fortfarande heller för den delen. Så jag skickade iväg ett sms till mamma från en främlings mobil haha. Det var så obehagligt att gå hem själv och veta att ifall något händer nu kan jag inte ringa efter hjälp!

Så ja nu har jag jobbat i tre timmar och måste fixa min eller skaffa en ny mobil ASAP. Är det bäst att åka till Apple eller till Telia?


En annan grej som hänt är att jag helt fallit av mitt fitness-spår haha. Har ätit så dåligt tors, fre och idag varmin frukost snickersglass... Måste komma igång igen imorrn.... Bisous

Gillar

Kommentarer

Linda - Rosa chica,
Tävling inne på bloggen som avslutas imorgon! 😃
Vinn 2 valfria mobilskal värde upp till 799:-
Välkommen in!
www.rosachica.se