Glossy business

Här är lite bilder jag tog för Glossybox instagram, och två när jag, Celina och Emma håller på o löjlar oss framför kameran. Idag efter skolan ska jag som nästan alla fredagar på en cykling klass i 60 minuter, sen får jag se om jag kanske orkar med lite kort styrketräning efteråt. Ser fram emot en chill hemmakväll sedan, verkar som att de flesta av mina kompisar gör som jag denna fredag. På lördag morgon ska jag åka ut till någon herrgård med min släkt för att fira min farmors systers 80 års dag. Vi sover över där också. Vet inte om det kommer vara tråkigt eller inte helt ärligt haha. Kan väl vara kul! Däremot känner jag mig så dålig för att jag kan bokstavligt talat inget namn på mina släktingar som inte är kusiner o så. Har ca 30 sysslingar, vars föräldrar vet allt om mig känns det som haha.

Snart har jag religion med en ny lärare, hoppas hon är chill...

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Hej Freja!

Vet inte om jag ska vända mig till dig nu, men jag skulle få min glossybox i torsdags dock har den ännu inte kommit och jag har försökt att mejla de men de svarar inte. Är detta normalt?x Jag har bara varit medlem sedan december.

Hur som helst tycker jag om din blogg jättemycket!

Allt gott,

Jessica. <3
frejasettergren
frejasettergren,
Hej! Haha egentligen är jag inte helt rätt person att svara på detta, men jag ska försöka! Förseningarna av boxarna är tyvärr på Posten. Efter boxarna har lämnat lagret är det PostNord som har ansvaret för dem, så Glossybox kan inte "tracka" boxarna, däremot ska du kunna göra det med PostNord appen. Jag vet att Kundtjänst har fullt upp nu, men de gör allt vad de kan för att svara på så många mail om dagen som möjligt. Du kommer få din box, du får bara ha tålamod 😊 Kul att du gillar min blogg! Puss
nouw.com/frejasettergren
Jessica
,
Tack fina!