Gauffres med nutella och glass

En heldags shopping får en att bli så himla hungrig! Vi köpte varsin sallad OCH wrap på pret á manger. Det var verkligen svingott, ska lätt äta lunch där oftare, inte dyrt heller! Och sen tog vi en gauffre (våffla). Ser ni hur gott det ser ut eller? Min kärlek till Gauffres överskrider nu min kärlek till crêpes- till min stora förvåning.

Gillar

Kommentarer

mitzoki2
,
Ääälskar din blogg, läser varje dag!! Jag ska själv till Frankrike (förhoppninhsvis Paris) men ska gå i en vanlig fransk skola! Pratar de svenska på SSP? Jag e rätt nervös indör detta då jag kanske inte är såådääär bra på franska. Är franska ungdomar snälla?? Kommer man in i språket lätt?
frejasettergren
frejasettergren,
Gud vad glad jag blir! Åå vad kul för dig, ska du bo med dina föräldrar eller i värdfamilj? Ja på SSP är allt på svenska men det är innuti en fransk skola så vi hör franska hela tiden. Jag har vart här i två månader nu och nja franskan har inte "släppt" för mig som många säger att det gör. Tror det kommer hända vid jul. Men sånt man säger och pratar om varje dag lär man ju sig fort att förstå och säga. Men nej, lätt skulle jag inte säga att det är, men det är inte omöjligt! Ja franska ungdomar är snälla! Lite mer på än man är i sverige, vilken kan vara posetivt och negativt. Vilken klass kommer du gå i? Spännande! Tveka inte att fråga nått mer 😊 Kram
nouw.com/frejasettergren