Fashion week, Palais de Tokyo & Boulebar

Salut! Här är "lite" bilder från gårdagen. Lite för mätta från Pink Mamma gick vi ner mot Seine med mål "Palais de Tokyo" men vi stannade en del på vägen haha. Vi gick in i Gucci butiken vid Madeleine för att Steffie spanar in några solglasögon där. Sen stod vi i typ 30 minuter utanför ett hotell där det kom och gick massa snygga coola människor och en flock med papparrazzis stod och spanade. Sen såg vi "the aftermaths" av Vivienne Westwood showen vid Le Petit Palais och Elie Saab vid Le Grand Palais.

Äntligen framme vid Palais de Tokyo! Vi köpte årskort där för det verkade värt, så dit kan vi nu gå hur ofta som helst!

Köpte min favvotidning L'officiel och så tog jag Loewe's katalog som var fett cool, och på Palais de Tokyo tog vi sånna photo-automat-bilder, som blev väldigt misslyckade haha.

Vid 20 tiden kom vi äntligen hem och en halvtimme senare kom Saga och Elin över med två flaskor vin! De har precis flyttat hit och är så himla roliga och gulliga. Saga känner jag från min språkresa till Biarritz för typ 4 år sen haha, sjukt att vi hållit kontakten ändå, speciellt med tanke på att hon bor i Göteborg annars. Efter några glas gick vi ner till den andra trevliga baren Chez Bouboule i vår lilla korsning. Det är en Boulebar som är fylld vaarje kväll. Det är såå härlig stämning och har otroligt najs "fyllekäk" haha. Rekommenderar 10/10. Juste och jag fick mina nya svinsnygga sneakers från Nike/Asos igårkväll!! Är otroligt nöjd :)

Gillar

Kommentarer