Ett nytt kapitel

Bonjour bonjour. Även om min frukost inte såg ut såhär (byebye underbara London-frukostar och coucou äckliga franska) så började min morgon på helt rätt sida. Till att börja med var min enda förmiddagslektion inställt, sen hade min värdpappa lämnat en jättesöt lapp till mig vid borden där det bara stod "jag önskar dig en jättefin dag så ses vi ikväll" haha så himla gulligt, trodde jag skulle bli informerad om något men nope.

Ett nytt kapitel börjar nu i Paris. Vi har alltid sagt att efter sportlovet kommer nog den bästa tiden- det börjar bli varmare, man inser hur snabbt tiden har gått och hur mycket man måste njuta av varenda sekund som är kvar. Om 17 dagar flyr jag till Nice med mamma, och efter det börjar kompisarna rulla in på besök... Är så sjukt taggad på allt!

Biz

Gillar

Kommentarer

majasmedberg
majasmedberg,
Hej! Du har en superfin blogg verkligen! Jag undrar ifall du kan göra en lista på saker man måste besöka i Paris. 5 bästa shopping ställena(prisvärda). Ska till Paris på påsklovet och vill maxa min upplevelse!:)
nouw.com/majasmedberg
frejasettergren
frejasettergren,
Ja absolut! Jag har lite sånna inlägg förberedda,det blir då att de är uppdelade i t.ex saker man ska besöka, fina platser, och shoppingställen 😊 så håll utgick!
nouw.com/frejasettergren
IP: 82.99.3.229