Valp i cykel & Berghs kursen

Alltså hur bedårande?? Fick så många "naaw" från folk jag cyklade förbi haha. Det gick faktiskt ganska bra, tills Siri fick syn på massa andra hundar på gatan och hon ville hoppa ut och leka haha. Cyklade såklart väldigt långsamt och försiktigt. Ni kan följa Siris egna instagramkonto @sirisettergren om ni blivit lite förälskade och vill se mer av henne ;p

Ett relativt nytt ställe på söder jag vill gå till snart! Ser supermysigt ut och heter Fikabaren, ligger på Södermannagatan om jag inte minns fel.

Hanna på Snickarbacken förra torsdag. Vi ses ju nu varje torsdag eftersom vi går introkursen på Berghs tillsammans! Idag var andra gången och det är verkligen intressant. Vi läser alltså en introkurs med allt från PR, media, design, reklam, allt som har med kommunikation att göra. Den är 3 timmar varje torsdag i 10 veckor och man betalar för den, jag kom alltså inte in på merit haha. Rekommenderas verkligen för de som är sugna att plugga heltid på Berghs men inte vet vilken inriktning en ska söka till (som jag då).

Gillar

Kommentarer