(Ingen rubrik)

Den här valpen är ju hund-emojiins tvilling. Ritas vördfamilj skaffade en ny familjemedlem för 2 veckor sedan och idag kom jag och hälsade på. Jag dör så söt den är!!

Idag hade vi picnic i skolparken. Picnic o picnic, man fick en baguette och rulltårta haha. Sen hade fransyskorna anordnat att vi skulle spela Boule. Typ det tråkigaste spelet någonsin. Sen övade vi på Franska nationella, och är så otroligt glad för att jag tyckte det var hur lätt som helst. Tyckte lixom det var löjligt lätt, speciellt hörförståelsen. Sen bockade jag av ett historiaprov, gick ok.  Nu sitter jag och letar hårddiskar på internet för att min dator är helt full. Eller asså den är typ inte det men den säger ändå det. Svinirriterande. Vet någon något bra program som tömmer datorn på skit? 

Gillar

Kommentarer

heddaronnlund
heddaronnlund,
åhh så söt! Vet du vilken ras det är?:)
Vet ej om du har mac eller pc (funkar kanske på båda) men sök "lägg till ta bort" bland program & filer nere i vänster hörn, där kan du se alla program som är installerade på datorn och sen avinstallera alla du inte vill ha:)
nouw.com/heddaronnlund
frejasettergren
frejasettergren,
Hejhej, åh jag vet faktiskt inte hehe, Rita visste inte heller... Nån blandning antar jag. Tack då jättemycket! Märkte att "iphoto" och "bilder" har exakt samma bilder sparade så kunde radera nästan 5000 bilder o filmer!
nouw.com/frejasettergren