By the bricks

Jacka från BikBok // Topp & Byxor från Ivyrevel // Mössa från MOSS Copenhagen // Väska från & Other stories

Få 10% extra rabatt på hela IvyRevel 's julrea med koden FREJA10! Use ittt.

Nu ska jag ner på stan för att se om Zara har något som passar i Marrakech eftersom jag har ett presentkort där. Jag skulle behöva handla julklappar (har inte köpt en enda...) men jag har -12 kronor på mitt kort hehe. Imorrn är det väl lönedag? Får gå då!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Elina
,
Hej Freja, när du var i Köpenhamn så hade ni bokat lägenhet via airbnb. Är det något du skulle rekommendera? Vi är ett gäng glada (snart) studenter som vill spendera några härliga dagar i Barcelona i sommar och söker därför flera olika boendealternativ. Vore toppen om du kunde skriva lite om din upplevelse med just airbnb. Kraaaam.
frejasettergren
frejasettergren,
Hej Elina! Ja precis, vad kul! Jag har bokat med airbnb några gånger, och har bara haft bra erfarenheter. Tycker det är så mycket roligare, billigare, bättre o mysigare än hotell. Kolla bara att lägenheten inte bara har fått dåliga omdömen (vissa jag har bott i stod det lite dåliga omdömen om men jag tyckte ändå de var bra, så länge någon skriver bra lixom). Se också till att ni inte råkar boka bara ett rum, utan hela lägenheten. Det hände en kompis till mig haha, då vissa värdar hyr ut rum medan de själva bor i resten av lägenheten. Men jag rekommenderar verkligen airbnb! Hoppas ni får det kul i Barcelona 😊))
nouw.com/frejasettergren
SOFIA,
Så snygg topp!!
SOFIAHAAG.SE