Bikini haul

Letar du fortfarande efter snygga bikinis till semestern?? Look no more! Här har jag allt från de billigaste, till mellanpriser, till de lite dyrare. Och om någon undrar för storlekens skull har jag 65D i bh storlek.

Matilda Djerf x Ete swimwear topp i L och trosa i S, sitter perfekt // Nelly topp i 40 som satt sådär, den täckte tillräckligt men satt inte åt under brösten på något sätt så får underboob väldigt lätt i den haha., Zaful trosor i M som jag inte hittar på hemsidan längre...

Zaful bikini i M (satt bra, kunde kanske haft S men är inte säker) // Sthlm swimwear topp i L (skulle nog tagit M, den var alldeles för stor runt om men orkade inte byta heh...)

Matilda Djerf x Ete swimwear topp i L (satt perfekt, man kan ju bestämma omkretsen själv iom att det är en knut) , Zaful trosor i M (kunde haft S) //Ivyrevel bikini , topp i 40 och trosor i S, toppen sitter bra, trosorna jättebra!

Zaful bikini i M, satt jättebra! (den ser rödare ut på denna bild, men den var inte helt så burgundy som på hemsidan heller)

  • Mode

Gillar

Kommentarer

vicktoriabjareklint