Bästa och värsta timmarna i mitt liv

Heheheeej. Läste precis mitt inlägg igår och oj vad jag lät trött och på grund av det en gnutta efterbliven haha. Min studentdag igår var som rubriken lyder: min absolut bästa och samtidigt nästan värsta dag. Har typ aldrig varit så lycklig som vid utspringet, eller minuterna innan när alla elever sjöng och taggade och räknade ner. Har aldrig haft så kul på en skollunch som när lärarna uppträdde och när vi körde hysteriskt roliga och pinsamma odds. Var så glad den första halvtimman på flaket också när jag hade ställt mig på ölberget och kunde se ut över alla. Jag sjöng och skrek så att jag tappade rösten, jag, Elsa och lättöl hånglade haha.

Sen började man frysa något rejält. Mina knän började göra ont, mina läppar var blåa, kunde inte vänta på att få gå av det där flaket haha. Kort sagt fick jag feberfrossa och slutade inte variera mellan att frysa och svettas tills nu ungefär. Som grädden på moset har jag en brutal mensverk som resulterade i att jag spydde inatt. Himla skit alltså haha. Kunde inte åka till Veras feta fest för att jag mådde så dåligt, så himla himla tråkigt. Oh well hade skitkul på förmiddagen och kände mig otroligt speciell och älskad under den timmen jag orkade vara med på min mottagning haha. Sov igenom halva :))) Obs jag måste lägga till att jag alltså bara druckit två glas champagne på hela dagen!!

Gillar

Kommentarer

cajsaph
cajsaph,
typ mina ord också... kommer i alla fall inte glömma den dagen haha.. Vi måste köra ett pass snart igen tycker jag!! Är du hemma något i sommar??
nouw.com/cajsaph
frejasettergren
frejasettergren,
Haha åh nä inte jag heller... Ja det måste vi!!! Är hemma o jobbar typ hela sommaren förutom typ 2ish veckor🤙🏼
nouw.com/frejasettergren
cajsaph
cajsaph,
superb!! skriver när jag kommer hem om någon vecka 😊)
nouw.com/cajsaph