Á jour

För att hålla er á jour: Igår körde jag ett kickboxningspass på 90 minuter (!!), var helt slut i flera timmar efteråt. Men jäklar vad man får ut sina agressioner. Brukar låtssas att säcken är flertal olika killar och då blir slagen lite hårdare haha. Sen gjorde jag i ordning mig för att möta Allis på Bara enkelt. Hon har varit bortrest och mycket saknad. Vi hade så kul över två glas vin!

Idag trotsade jag effekterna av vinet (jag är väldigt lätt påverkad, kommer långt på två glas haha) och tog mig till gymmet kl 11:30 för ett PHI pass. Sen handlade jag en massor för att laga rätter och ta bilder för da Carla. Mätt och belåten tar jag mig nu till Mariatorget för en tinderdejt. Är så nervös. Har aldrig gått på en i Sverige faktiskt. Bara i Paris och Rom haha. Fan mina fingrar luktar vitlök haha...

Juste! Fick igår en inbjudan till Charlottes och Karolinas 20 års fest, hur fin är den inte?? Googlar redan på cirkus-outfits! Ikväll kommer Ella och förhoppningsvis Soffan till mig och äter sötpotatislasagne, sen vill jag gå till Paradiso!

Gillar

Kommentarer

ebbalowenberg
ebbalowenberg,